Zasvěcenci mluví o zlatém dole zvaném radnice Praha  3 - dlouhá léta ovládané ODS. Ta přispívala panu Hurdovi na provoz klubu Akropolis desítky milionů. Taková malá domu.

Další zdroj příjmů mu údajně poskytuje jeho funkce. Pan Hurda byl odpovědný za rozvoj a majetek na Praze 3. To mu umožňuje stavební firmy vydírat. Posílat na ně kontroly ze stavebního úřadu a dělat jim ze života peklo…. Pak se pan Hurda dostaví s nabídkou řešení. To vypadá obvykle následovně. Firma nakonec na pana Hurdu (či jím nastrčenou osobu) převede byt, nebo pozemek. On oficiálně zaplatí a firma mu hned peníze neoficiálně vrátí. Kontroly ustanou a firma si oddechne. Takové malé české Palermo…povídá se, že radní Hurda byl hlavní hybnou silou za projektem přeměny nákladového nádraží Žižkov na mega developerský projekt, má udajně v té lokalitě nakoupené nějaké pozemky. Žižkováci, jestli jste do tedka neměli na ulicích moc aut a smrad a smog, tak potom je mít budete….a poděkujte panu Hurdovi

 Myslete na to, až budou příští volby. Pokud bude u moci ODS, ta se mu a jemu podobným nic nestane. ODSka „klečí“ na justici….jak nám vysvětlila slečna Kočí….

 Máte zajímavý případ korupce v politice a státní správě? Pošlete ho na Pavelvalisek@yahoo.com. Po ověření pravdivosti údajů ho rád zpracuji na tento web. Žiji za velkou louží, tak mi zkorumpovaná policie CR a justice nemůže udělat vůbec nic….